credit card icon

Priser

 

Serviceeftersyn

kr. 1.250,- inkl. moms (+ evt. reservedele)

Servicetilkald

kr. 925,- inkl. moms (+ evt. reservedele)

 

Det med småt:

Forudsætningen for, at serviceeftersynet kan udføres til ovenstående pris kræver, at gasfyret er lettilgængeligt. Dvs. placeret i f.eks. i en garage, et bryggers, en kælder eller lignende, hvor det er nemt at komme til. Er gasfyret ikke lettilgængeligt bedes du informere os om dette på forhånd, og der vil blive pålagt et gebyr alt efter forholdende.

Opdager vi en fejl eller andre uregelmæssigheder ved dit gasfyr, som skal udbedres, afregnes dette særskilt.

Forgæves kørsel faktureres kr. 500,- inkl. moms. Bestiller du en ny tid hos os, vil vi dog ved næste besøg kreditere kr. 250,-

 

Åbningstider

 

Vi servicere gaskedler alle hverdage fra kl. 07.00 til kl. 16.00. Vi kører ikke ud om aftenen, i weekender eller på helligdage.

Vores faste telefontider er ligeledes alle hverdage mellem kl. 07.00 og 16.00, men du er også altid velkommen til at forsøge ringe til os uden for dette tidsrum, da vi oftest har telefonen på os og er klar til at hjælpe dig.

Priseksempel

Hos Gasservice Partner vil vi gerne give vores kunder det bedste tilbud, både hvad angår service- og prisniveau.

Så meget kan du spare, når du ikke er bundet af abonnement

Hos Gasservice Partner er du ikke bundet af en serviceaftale/abonnement. Du betaler blot kr. 1.250 ved hvert serviceeftersyn. Hos mange andre virksomheder er du til gengæld bundet med et fast månedligt eller årligt beløb.

Nedenstående priseksempel viser, hvad du potentielt kan spare over en årrække, hvis du får foretaget et serviceeftersyn hvert andet år og ikke er bundet af en serviceaftale.

Udgifter ved 1. serviceeftersyn efter 2 år:

Gasservice Partner: kr. 1.250 (kr. 1.250/eftersyn)

Serviceaftale/abonnement hos anden aktør: kr. 2.376 (ved kr. 99/mdr.)

Besparelse = kr. 3.526

Udgifter ved 5. serviceeftersyn efter 10 år:

Gasservice Partner: samlet udgift ved 5. eftersyn efter 10 år: kr. 6.250,-

Serviceaftale/abonnement hos anden aktør: samlet udgift ved 5. serviceeftersyn efter 10 år: kr. 11.880 (ved kr. 99/mdr.)

Besparelse = kr. 5.630

TID TIL NYT GASFYR?

Hos vores partner, Energisalg, finder du skarpe priser på gasfyr.
A-mærket Vaillant kvalitetsgasfyr kun kr. 19.995,-

Fuldt monteret inkl. tilskud + fradrag

Vil udfordre markedet

Gasservice Partner blev grundlagt i 2016 af Steen Gammelgaard. Motivationen for at starte Gasservice Partner bundede i et stort ønske om at ændre måden, hvorpå de danske gasfyr serviceres på. Resultatet blev Gasservice Partner, der over hele landet tilbyder service af højeste kvalitet til en fast lav pris – uden binding.